Inainte de a plasa o solicitare va rugam sa verificati stocul pe WhatsApp

Plata si livrare

Modalitati de plata:

I. Cash la livrare
In cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata, contravaloarea comenzii se achita reprezentantului firmei de curierat in momentul in care acesta va inmaneaza coletul. In cea mai mare parte clientii magazinului nostru sunt persoane fizice si prefera acest tip de plata deoarece nu necesita confirmarea platii, astfel timpul de livrare micsorandu-se cu pana la 24 ore.

II. Depunere numerar
Puteti opta pentru aceasta modalitate de plata chiar si atunci cand din varii motive de ziua baietelului/nepotelului dumneavoastra sunteti plecat in alta localitate dar totusi doriti ca acesta sa se bucure de un cadou deosebit. Banii pot fi depusi in contul nostru, la ghiseul oricarei banci care functioneaza pe teritoriul acestei tari.

III. Ordin de plata
Modalitatea de plata prin OP este folosita in special de firme si de persoanele care comanda de sume importante. Daca nu ati specificat in momentul plasarii comenzii ca doriti plata prin transfer bancar, ne puteti trimite un email la adresa contact “@” masinute.eu  prin care ne veti comunica optiunea dvs. solicitandu-ne o factura proforma. Transferul bancar se va efectua conform facturii in cauza, livrarea comenzii urmand sa fie onorata dupa confirmarea platii.

IV. Plata prin card
Acest tip de plata urmeaza sa fie implement in viitorul apropiat.

Pentru modalitatile II si III veti primi informatii suplimentare ulterior plasarii comenzii.

Livrare:

Produsele sunt expediate in maxin 24 ore de la confirmarea comenzii (de regula in aceeasi zi, in functie de ora la care este plasata comanda) urmand sa ajunga la dumneavoastra in maxim 48 ore.

Livram GRATUIT comenzile care depasesc 150 RON:

- in Bucuresti prin curierii proprii sau firma de curierat colaboratoare;
– oriunde in Romania* prin firma de curierat rapid FAN COURIER.

EXCEPTIE fac produsele din categoria JUCARII EXTERIOR (http://www.masinute.eu/jucarii-exterior) pentru care transportul poate fi gratuit numai pentru comenzile acre depasesc 1000 RON.

*Livrarea se va efectua la adresa specificata de dumneavoastra in momentul comenzii prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER si in aria de acoperire a acestuia. Pentru localitatile care nu se regasesc in aria de acoperire a firmei colaboratoare va rugam sa ne contactati pentru a gasi cea mai buna modalitate de livrare.

La cerere putem expedia prin orice alta societate de curierat rapid cu conditia ca produsul (inclusiv transportul) sa fie achitat in avans.

Masinute.eu nu isi asuma intarzierile cauzate de problemele furnizorului sau firmei de curierat dar se angajeaza sa ofere tot suportul in rezolvarea situatiei.

css.php