Inainte de a plasa o solicitare va rugam sa verificati stocul pe WhatsApp

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.masinute.eu.

Utilizarea site-ului www.masinute.eu (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.masinute.eu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Incheierea contractului

Lansarea si inregistrarea unei comenzi prin intermediul site-ului masinute.eu nu reprezinta implicit confirmarea comenzii si incheierea contractului de vanzare cumparare.

Dupa inregistrarea comenzii aceasta va fi prelucrata de catre un agent de vanzari care va verifica datele comenzii, stocul produselor aflate in comanda. Agentul de vanzari va confirma clientului, telefonic sau prin email disponibilitatea produsului si conditiile financiare ale comenzii.

In cazul in care datorita unor erori materiale preturile sau detaliile produselor au fost afisate gresit, magazinul Masinute.eu isi rezerva dreptul de a anula comenzile, informand in cel mai scurt timp clientul.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Masinute.eu sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr.  34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul in care doriti sa beneficiati de acest drept aveti urmatoarele drepturi si obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. in termen de 14 zile de la notificarea renuntarii

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat, cu toate accesoriile si consumabilele aferente

- produsul va fi preluat si verificat de catre gestionar iar in cazul in care se constata la returnarea produslui ca acesta este deteriorat, valoarea de restituit se va diminua proportional cu defectul constatat

- produsul poate fi returnat numai prin firmele de curierat rapid (orice firma de curierat rapid – NU Posta Romana) folosind optiunea “Deschidere Colet” si avand “Asigurare colet”

- daca produsul nu este conform (in aeeasi stare in care a fost expediat) gestionarul isi rezerva dreptul de a refuza coletul

- nu se accepta produsele pentru care este cerut/mentionat un ramburs

- restituirea contravalorii se face in maximum 14 zile de la rreturnarea/receptionarea produselor. 

Sunt exceptate de la returnare produsele consumabile (ex. produse de intretinere) ale caror ambalaje au fost desfacute.

Dreptul de renuntare la cumparare conform celor de mai sus se aplica numai in cazul cumparatorilor persoane fizice.

Administratorul www.masinute.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Masinute.eu nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.masinute.eu, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Masinute.eu sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.masinute.eu isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.masinute.eu in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@masinute.eu.

css.php